Pastelliputiikki Pauliina.

Tervetuloa verkkokauppaani Pastelliputiikkiin!

Ruudun takana sinua palvelen ja autan minä, Pauliina. Reilu kolmekymppinen ajat sitten pääkaupunkilaistunut päijäthämäläinen, joka innostuu muun muassa ihmisistä, juhlista, glitteristä ja ex tempore -asioista.

Tällä hetkellä ihailen maailmaa äitiyslomalta pienen yksivuotiaan kanssa ja olen kiitollinen siitä, että äitiysloma tarjosi minulle aikaa tehdä jotakin omaa - Pastelliputiikin. Olen haaveillut yrittäjyydestä lapsesta saakka ja vihdoin sille tuntui olevan oikea aika ja paikka!

Pastelliputiikki syntyi ajatuksesta tarjota hauskuutta ja iloa jokaiseen päivään laadukkaiden asusteiden ja korujen muodossa. Pastellia, glitteriä ja väriä ei voi mielestäni koskaan olla liikaa eikä ole sellaista päivää mihin tämä kolmikko ei sopisi! Ja vaikka vaatekaappi ei pursuilisikaan värejä, on asusteiden kautta niitä helppo lisätä.

Pastelliputiikin tuotteet on suunnattu kaikille. Vastuullisuus on tärkeä arvo ja olen halunnut huomioida sen verkkokaupassa mm. myymällä pelkästään Euroopassa valmistettuja tuotteita. Haluan tukea ja suosia työtä, joka tapahtuu ympärillämme. Lisäksi pienyrittäjät, naisyrittäjät ja käsintehdyt tuotteet ovat arvoina sellaisia, joita suosin. Euroopassa valmistettujen tuotteiden rahtikustannukset ja -päästöt pysyvät lisäksi hieman maltillisempina maailmanlaajuiseen kauppaan verrattuna. Korut ja asusteet ovat mielestäni ajattomia ja sesongittomia. Jokaiseen sesonkiin, trendiin, juhlaan jne. ei tarvitse ostaa uutta. Kerran ostetut pikkujoulukorvakorut toimivat arjessa enemmänkin kuin hyvin!

Toivottavasti viihdyt sivuillani, iloa päivään!

xx Pauliina

Pastelliputiikki logo.